Головна » Салати

Інгредієнти:

1-2 моркви
грудка курячого філе
100 г кукурудзи
0,5 пучка кропу
1 зубчик часнику
майонез
сіль перець

Моркву почистити,помити і натерти на грубій терці. Куряче філе відварити і нарізати кубиками. Змішати,додати кукурудзу,часник,кріп,посолити і поперчити,
заправити майонезом. Смачного!

Категорія: Салати | Переглядів: 341 | Додав: Havchyk | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

500 г кальмарів 
2 варені яйця
1 невеликий свіжий огірок
½ яблука
½ маринованої цибулини
(якби був червоний перець – додала б і його)

Кальмари добре промити, зварити протягом 1-2 хвилин в підсоленій воді (інакше будуть резинові)
Всі продукти порізати смужками, посолити, поперчити, заправити майонезом.

Категорія: Салати | Переглядів: 174 | Додав: Havchyk | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

 

Інгредієнти:

картопля - 200 гр.
печериці - 400 гр.
огірки квашені - 150 гр.
яйця - 3 шт.
морква - 200 гр.
цибуля - 100 гр.
майонез - 200 гр.
сіль, перець

Для оформлення:

оливки чорні
помідор
зелена цибуля

[Салат зі смаженими грибами.]


Приготування:

Гриби з цибулею дрібно порізати, викласти на сковорідку і обсмажити на олії.
[Гриби обсмажуються з цибулею.]

Варену в мундирах картоплю очистити від шкірки і натерти на крупній терці.
[Терта на терці картопля.]

Квашені огірки натерти на крупній терці.
[Потерті огірки.]

Варені яйця очистити, жовтки і білки окремо натерти на дрібній терці.
[Потертий білок і жовток.]

Варену моркву очистити від шкірки і також натерти на крупній терці.
[Потерта на терці морква.]

На широку плескату тарілку викласти шар картоплі у формі гриба і добре змастити майонезом. ... Читати далі »

Категорія: Салати | Переглядів: 218 | Додав: Havchyk | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

$IMAGE1$

Інгредієнти:

рибна консерва (в мене тунець) - 200 гр.
картопля - 250-300 гр.
морква - 150 гр.
цибуля (за бажанням можна замінити кислуватим яблуком) - 100-150 гр.
яйця - 4 шт.
майонез
сіль

[Салат “Мімоза”.]


Приготування салату “Мімоза”:

Перед приготуванням салату картоплю, моркву і яйця відварити.
Цибулю очистити, порізати дрібними кубиками, промити в дуже холодній воді, посолити, можна скропити оцтом і залишити на 15-20 хв.
[Дрібно порізана, промита і збризнута оцтом цибуля.]

Картоплю очистити і натерти на дрібній терці в посудину, в якій будемо готувати салат, трошки посолити. Змастити майонезом – це буде перший шар.
[Натерта картопля.]

Шматки риби розім’яти виделкою і викласти на картоплю. Зверху змастити майонезом.
[Тунець.]

На рибу викласти цибулю і змастити майонезом.
[Цибуля.]

Поверх цибул ... Читати далі »

Категорія: Салати | Переглядів: 160 | Додав: Havchyk | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)