$IMAGE1$
Інгредієнти:
рибна консерва (в мене тунець) - 200 гр.
картопля - 250-300 гр.
морква - 150 гр.
цибуля (за бажанням можна замінити кислуватим яблуком) - 100-150 гр.
яйця - 4 шт.
майонез
сіль
[Салат “Мімоза”.]
Приготування салату “Мімоза”:
Перед приготуванням салату картоплю, моркву і яйця відварити.
Цибулю очистити, порізати дрібними кубиками, промити в дуже холодній воді, посолити, можна скропити оцтом і залишити на 15-20 хв.
[Дрібно порізана, промита і збризнута оцтом цибуля.]
Картоплю очистити і натерти на дрібній терці в посудину, в якій будемо готувати салат, трошки посолити. Змастити майонезом – це буде перший шар.
[Натерта картопля.]
Шматки риби розім’яти виделкою і викласти на картоплю. Зверху змастити майонезом.
[Тунець.]
На рибу викласти цибулю і змастити майонезом.
[Цибуля.]
Поверх цибул
...
Читати далі »