Головна » Консервація

Інгредієнти:

2 шт. курячого філе
150 г сиру королівського підкопченого
0,5 невеличкої пекінської капусти
1 цибуля- порей середнього розміру
зелень кропу
сіль, перець до смаку
майонез

Куряче філе відварити у підсоленій воді, охолодити, порізати не надто дрібними кубиками.
Сир порізати кубиками.
Порей розрізати поздовж і ретельно промити, нарізати чуть навскоси.
Капусту нашаткувати. Всі інгредієнти з'єднати, додати до смаку сіль і перець, також додати зелень кропу (в мене не було "на хазяйстві"), заправити майонезом. Перемішати.

Категорія: Консервація | Переглядів: 257 | Додав: Havchyk | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

1 кг. груш (почищенині і без серцевинки)
150 - 200 г цукру
1 ст. л. насіння маку
1 лимон

Груші порізати кубиками, присипати цукром і полити соком з одного лимону. Дати настоятись поки груші пустять сік і цукор майже розчиниться (це десь 1-1.5 год).
Довести груші до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму. Варити ще 15 - 20 хвилин.
Насіння маку обсмажити на сухій сковороді, розтовкти в ступці. Розтовчений мак всипати у варення і варити 5 - 10 хвилин до загустіння.

Можна частину варення зпюрувати блендером, а можна все залишити так. Я варила кубиками, мені так більше сподобалось.

Категорія: Консервація | Переглядів: 210 | Додав: Havchyk | Дата: 05.05.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

400 г болгарських червоних великих перців
5 гострих червоних перців 
4 великі яблука бажано кислі та тверді
400 г цукру
40 мл яблучного оцту
1 зірочка анісу
4 горошини англійського перцю
4 шт. барбарису

Перці помити, почистити від насіння, дрібно нарізати разом з яблуками. Порізані яблука і перець покласти у велику каструлю, засипати цукром і залишити у такому вигляді при кімнатній температурі на 24 години.
Поставити каструлю на маленький вогонь, довести масу до кипіння і варити на повільному вогні протягом 40 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою.
Зняти з вогню, подрібнити масу блендером до однорідного стан ... Читати далі »

Категорія: Консервація | Переглядів: 246 | Додав: Havchyk | Дата: 05.05.2014 | Коментарі (0)