Головна » 2014 » Квітень » 3 » Мімоза
10:17
Мімоза

$IMAGE1$

Інгредієнти:

рибна консерва (в мене тунець) - 200 гр.
картопля - 250-300 гр.
морква - 150 гр.
цибуля (за бажанням можна замінити кислуватим яблуком) - 100-150 гр.
яйця - 4 шт.
майонез
сіль

[Салат “Мімоза”.]


Приготування салату “Мімоза”:

Перед приготуванням салату картоплю, моркву і яйця відварити.
Цибулю очистити, порізати дрібними кубиками, промити в дуже холодній воді, посолити, можна скропити оцтом і залишити на 15-20 хв.
[Дрібно порізана, промита і збризнута оцтом цибуля.]

Картоплю очистити і натерти на дрібній терці в посудину, в якій будемо готувати салат, трошки посолити. Змастити майонезом – це буде перший шар.
[Натерта картопля.]

Шматки риби розім’яти виделкою і викласти на картоплю. Зверху змастити майонезом.
[Тунець.]

На рибу викласти цибулю і змастити майонезом.
[Цибуля.]

Поверх цибулі натерти на дрібній терці моркву, також змастити майонезом.
[Натерта морква.]

Білки відділити від жовтків і натерти на дрібній терці поверх моркви. Змастити майонезом.
[Натерті білки.]

Останній шар – терті на дрібній терці жовтки. Потім салат поставити на 2-3 год. в холодильник. Перед подачею можна прикрасити зеленню. Салат “Мімоза”готовий.
[Салат мімоза готовий.]

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Категорія: Салати | Переглядів: 161 | Додав: Havchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: