10:17 Мімоза | |
$IMAGE1$ Інгредієнти: рибна консерва (в мене тунець) - 200 гр. [Салат “Мімоза”.]
Перед приготуванням салату картоплю, моркву і яйця відварити. Картоплю очистити і натерти на дрібній терці в посудину, в якій будемо готувати салат, трошки посолити. Змастити майонезом – це буде перший шар. Шматки риби розім’яти виделкою і викласти на картоплю. Зверху змастити майонезом. На рибу викласти цибулю і змастити майонезом. Поверх цибулі натерти на дрібній терці моркву, також змастити майонезом. Білки відділити від жовтків і натерти на дрібній терці поверх моркви. Змастити майонезом. Останній шар – терті на дрібній терці жовтки. Потім салат поставити на 2-3 год. в холодильник. Перед подачею можна прикрасити зеленню. Салат “Мімоза”готовий. Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного! | |
|
Всього коментарів: 0 | |