Інгредієнти

15 шт.
вершки (35% жирності)
1 склянка
80-100 г
1 склянка
желатин (швидкорозчинний)
1 ч. ложка
4 ч. ложки
сироп (для просочування)
Розраховано на 10 порцій

Приготувати бісквітні заготовки (я використовувала кружки D 6 см, висотою 1 см).
Зварити карамель до проби тверда кулька, трохи остудити і виготовити прикраси. Я спробувала зробити сіточку в формі купола.

Для цього металеву поверхню відповідної форми тонко змастити жиром без запаху, наприклад, олією, і нанести карамельні смужки.

Зачекати пару секунд і легко провернути і зняти.

Але трапився маленький прокол: висота тістечок вийшла трохи більша і карамельна сітка їх торкалася , тому решту я прикрасила поламавши карамельні сфери 

Малину (в мене заморожена) розтерти в однорідну масу, відібравши ягоди для прикрашання. Протерти крізь сито.

Желатин замочити в воді, розтопити і змішати з малиновим пюре.
Вершки збити з цукровою пудрою в крем. Відібрати 1/4 для прикраси, а до решти додати малинове пюре і злегка збити. 


Наповнити кремом кондитерські мішки з насадками.
5 бісквітних заготовок розрізати навпіл по горизонталі. Просочити бісквітні заготовки сиропом. 
Покласти на тарілку товстішу бісквітну заготовку, витиснути з мішка малиновий крем.

Накрити тоншою заготовкою.

Знову витиснути малиновий крем, а зверху вершковий.

Прикрасити малиною і карамеллю.




Смачного