Головна » 2014 » Травень » 5 » Подвійне перцеве варення "Канарейка"
14:56
Подвійне перцеве варення "Канарейка"

Інгредієнти:

400 г болгарських червоних великих перців
5 гострих червоних перців 
4 великі яблука бажано кислі та тверді
400 г цукру
40 мл яблучного оцту
1 зірочка анісу
4 горошини англійського перцю
4 шт. барбарису

Перці помити, почистити від насіння, дрібно нарізати разом з яблуками. Порізані яблука і перець покласти у велику каструлю, засипати цукром і залишити у такому вигляді при кімнатній температурі на 24 години.
Поставити каструлю на маленький вогонь, довести масу до кипіння і варити на повільному вогні протягом 40 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою.
Зняти з вогню, подрібнити масу блендером до однорідного стану і знову поставити на вогонь.
Додати в масу аніс, англійський перець, барбарис і варити на повільному вогні ще 30 хвилин. Після цього додати яблучний оцет і ще проварити варення 5 хвилин. Залишити остигати варенняі на 24 години.
Готове варення довести до кипіння, герметично закрити.

Категорія: Консервація | Переглядів: 247 | Додав: Havchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: