Головна »
2014 » Березень » 17 » Пісний Наполеон на пиві
16:05 Пісний Наполеон на пиві |
І нгредієнти:
пиво - 250 мл олія - 250 мл борошно пшеничне (+ 3ст.л з гіркою в крем) - 3 скл. крохмаль картопляний (1 ст.л з гіркою) цукор ванільний - 2 ст. л. цукор - 2 скл. горіхи волоські - 1 стак. Спосіб приготування:
1. У миску вилити рослинну олію, пиво, перемішати. Всипати борошно і замісити тісто. 2. Добре вимісити тісто. 3. Розкачати тісто джгутом і поділити на 8-9 частин. 4. Розкачати тонко корж. 5. Спекти коржі. Вони печуться так само, як і звичайні, для Наполеона. 6. Займемося приготуванням крему. У каструлю наллємо 750 грам води і поставимо на вогонь. Туди ж додамо 2 склянки цукру. 7. У миску покласти 3 столові ложки борошна з гіркою і 1 столову ложку картопляного крохмалю, все добре перемішати і по-немногу додавати, помішуючи, воду - 250 мл. 8. У киплячий сироп цівкою вилити «молочко» і заварити кисіль, додавши ванілін. 9. Коржі змастити добре кремом, посипаючи при цьому подрібненими горіхами. 10. Посипати зверху подрібненою крихтою і горіхами.
|
Переглядів: 315 |
Додав: Havchyk
| Рейтинг: 0.0/0 |