Головна » 2014 » Квітень » 07

Інгредієнти:

корж бісквітний
4 шт.
сметана
400 г
цукор
6 ст. ложок
полуниця
шоколад чорний
100 г

Приготування:

Випекти бісквіт.
Сметану збити з цукром або цукровою пудрою. Розділити на дві частини. 
Одну частину змішати в блендері з полуницею, іншу залишити білою. 
Коржі просочити ромом або коньяком. 
Кожен корж змастити полуничною сметаною. Верхній корж і боки торта змастити білою сметаною.
Прикрасити натертим шоколадом, полуницею. 
Залишити в холодному місці на 4-5 годин.

Категорія: Авторські рецепти | Переглядів: 180 | Додав: Havchyk | Дата: 07.04.2014 | Коментарі (0)