Головна » 2014 » Березень » 6 » Бісквіт горіховий ніжний
11:01
Бісквіт горіховий ніжний

Інгредієнти:

5 яєць
1 скл. цукру
1 скл. мелених горіхів
1 г ванілі
1.5 скл. борошна
1 ч. л. розпушувача
2 ст. л. меду

Борошно просіяти, з'єднати з ваніллю та розпушувачем.
Яйця збити міксером на великій швидкості до збільшення об'єму ( збивати 8 хв), поступово всипати цукор, збивати ще 8 хв.
Обережно додати горіхи, перемішати вручну лопаткою знизу вверх.
Додати рідкий мед і знову обережно вимішати.
Ввести борошно, акуратно вимішати лопаткою методом складання.
Дно форми діаметром 26 см вистелити пергаментом, вилити тісто.
Пекти при 160С 40-50 хв.

P.S. Мої напрацювання )) : яйця ділю на жовтки і білки і по окремо збиваю, хоча добре виходить і з цілими. Горіхи пробувала різні: волоські, фундук, арахіс - кожен вид горіхів надає свій смак, арахіс раджу спочатку підсмажити.

Смачного!

Переглядів: 128 | Додав: Havchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: